نمایه نویسندگان

آ

  • آزرم، حسن شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • آغباشلو، مرتضی امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
  • آغباشلو، مرتضی ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]

ا

  • احمدی، حجت پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • احمدی، محمد مهدی امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
  • اردبیلچی مرند، سینا بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
  • اسدی الموتی، علی پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • اسمعیلی، محسن بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • اکرم، اسداله بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
  • اکرم، اسداله انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • اکرم، اسداله بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
  • الماسی، هادی بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
  • امیری چایجان، رضا بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]

ب

  • بدبدک، صمد نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف‌سازی آب انار: شاخص‌های کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
  • بنان، اشکان توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
  • بهرامی، مصطفی توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
  • بهروزی خزاعی، ناصر توسعه خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدل‌سازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
  • بهلول داننده، ندا بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
  • بی باک، فاطمه بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]

ت

  • تاکی، مرتضی کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
  • توکلی، نجمه بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]

ج

  • جایاس، دیگویر پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • جوانمرد داخلی، مجید تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
  • جوان نیکخواه، محمد پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • جوینده، حسین ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]

ح

  • حاجی احمد، علی ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
  • حجتی، محمد ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • حسین پور، سلیمان مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
  • حسین پور، سلیمان بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • حسین پور زرنق، محمد طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
  • حسینی، ابراهیم هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
  • حصاری، جواد مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
  • حیدری، پارسا ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]

خ

  • خسروانی مقدم، عرفان بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • خلیفه، حمیدرضا ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]
  • خوش تقاضا، محمدهادی طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
  • خیرعلی پور، کامران پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]

د

  • درویشی، حسین توسعه خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدل‌سازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]

ر

  • راوش، نگار مروری بر باقیمانده‌های دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آن‌ها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
  • رجبی‌پور، علی پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • رحمانی، انوشه تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • رشیدی، لادن تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • رشیدی، لادن بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
  • رضوی، سید محمد علی مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
  • رفیعی، شاهین ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
  • رفیعی، شاهین پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • رفیعی، شاهین مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
  • رهنما، مجید ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]

س

  • سبزواری، معصومه توسعه خشک‌کن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدل‌سازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
  • سجادی، سید جواد مدل‌سازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینه‌سازی بر پایه شبیه‌سازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
  • سلیمانی، محسن بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
  • سلیمانی، محسن بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
  • سهرابی، ابراهیم اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
  • سودمندمقدم، شمسی بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
  • سیلیوریو، کالیرامش پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]

ش

  • شریفان، انوشه هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
  • شریف نسب، هومن بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • شریفی، محمد بررسی مصرف انرژی و آلاینده‌های زیست‌محیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعه‌ی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
  • شریفی، محمد بهینه‌سازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیه‌سازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
  • شریفی، محمد بررسی و رتبه‌بندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
  • شعبانی، زینب ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
  • شیخ داوودی، محمد جواد بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]

ص

  • صادقی، رضا پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • صرامی، شهریار طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]

ط

  • طاهری گراوند، امین توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
  • طباطبائی، میثم امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
  • طباطبایی کلور، رضا بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]

ع

  • عباسی، حبیب اله بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • عرب حسینی، اکبر پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • عزیزی، فاطمه بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
  • عزیزی، محمد حسین بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
  • عزیزی، مونا هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
  • عساکره، عباس بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
  • علایی، بهنام بهینه‌سازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
  • علیزاده، بهروز شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • علیزاده، بهروز بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]

غ

  • غیبی، سیامک تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]

ف

  • فارسیجانی، احسان ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
  • فرمانی، بیوک آقا نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفاف‌سازی آب انار: شاخص‌های کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
  • فرهادی، روح اله کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمع‌کننده‌های خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
  • فرهمندفر، رضا اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
  • فرهمندفر، رضا بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]

ق

  • قاسمی، پریسا بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
  • قبادیان، برات ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
  • قربانی، مرضیه پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • قرگوزلو، جعفر تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • قنبریان، داود توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
  • قوامی، عبدالله هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]

ک

  • کاشانی نژاد، مرتضی مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
  • کاظمی، نواب ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]
  • کرمانی، علی ماشاءاله طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
  • کریمی، صفورا بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • کریمی، لیلا تولید ماست کم‌چرب فراسودمند غنی‌شده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]
  • کسایی پور، سیاوش ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
  • کلانتری، داود انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • کیانمهر، محمدحسین پیش‌فرآوری ازن‌کافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنین‌زدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدل‌سازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
  • کیانی، حسین بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • کیهانی، علیرضا امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]

ل

  • لایقی نیا، نرگس بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
  • لقمانپور زرینی، رسول انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]

م

  • مافی، حسین طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندق‌شکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
  • مبلی، حسین ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
  • متولی، علی بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
  • محبوب ینگجه، هوشنگ طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
  • محمودی، احسان بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخم‌مرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
  • مرتضی پور، حمید ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
  • مردانی کرانی، عارف طراحی و ساخت یک بوامتر اندازه‌گیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
  • معصوم نیا، علی بررسی اثر هم افزایی پوشش‌های خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
  • معمار دستجردی، رسول ارزیابی عملکرد ماشین خرمن‏کوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]
  • ملاپور، سامان انتخاب مناسب‌ترین نوع سم‌پاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
  • ملک جانی، نرجس تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به‌عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
  • ملیحی پور، علی پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
  • منافی دیزج یکان، مهناز تولید ماست کم‌چرب فراسودمند غنی‌شده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]
  • منجزی، نسیم بررسی راهبرد برون‌سپاری عملیات تهیه‌زمین برای کشت نیشکر (مطالعه‌ موردی: شرکت‌های کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
  • مهارلویی، محمدمهدی ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکننده‌ی سطح آرایه‌های فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
  • مهدویان، علیرضا طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
  • مهرنیا، محمدامین ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • مولائی، سینا بررسی تغییرات شاخص‌های شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
  • مومنیان، کسری بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
  • میرزابه، امیرحسین ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
  • میرزایی، عباس شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • مینایی، سعید طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزی‌های خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
  • مینایی، سعید طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]

ن

  • نادری بلداجی، مجتبی توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
  • نامداری، مجید ارزیابی خواسته‌های مشتریان و تبدیل آن‌ها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
  • نصیری، امین توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقه‌بندی هوشمند گونه‌های ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
  • نوجوان، مهدی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
  • نوری، نرگس بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیست‌گاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بی‌هوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
  • نوشاد، محمد ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
  • نوشاد، محمد شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
  • نوشاد، محمد بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کم‌چرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]

و

  • ویسکرمی، مرضیه ویژگی‌های رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبه‌لبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانتره‌های پروتئینی آب‌پنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]

ه

  • هماپور، مسعود تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
  • هماپور، مسعود بررسی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]